Dragebyen er en af Danmarks bedst udstyrede dragebutikker med et stort udvalg af færdige drager, tilbehør og byg-selv-artikler. Drageflyvning er de senere år igen blevet populært, og det betyder at branchen som helhed lægger mange kræfter i udvikling af nye og spændende dragetyper. På Dragebyen er det vores intention altid at være først med det nye - og til konkurrencedygtige priser!

ddk_logo_150x148.jpgHar du glemt hvor sjovt det er at lege? Tag et kig rundt i butikken - du vil opdage at moderne drager er langt mere end to bambuspinde på kryds. Der er lagt op til mange herlige timer udendørs - både for børn og måske især for voksne...!

Butikken er en del af flere butikker, blandt andet guleroden.dk, som siden 1999 har spillet en central rolle på det danske Internet. DrageCity trækker på erfaringer og faciliteter herfra, og det sikrer en stabil og hurtig logistik - med leveringstider på få dage!

Dragebyen.dk
Industrivej 3,
7490 Aulum
Tlf. 71 972 000 (Telefontid: Man-Fre 10:00-16:00)
Email: info@dragebyen.dk
CVR Nr. 25177126

Der er ingen dumme spørgsmål
Er du i tvivl om valg af drage, er du velkommen til at sende os en mail. Skriv gerne lidt om dine overvejelser og om hvad du evt. ellers har prøvet. 


Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser